Menu na Czwartek 19.10.2017r

1. ZUPA OGÓRKOWA
(wywar mięsny, kiszone ogórki, warzywa, ziemniaki, śmietana, dodatki)
450ml – 5 zł

 

2. KREM Z KUREK
(wywar mięsno-warzywny, kurki, ziemniaki, cebula, śmietana, natka, dodatki)
450ml – 6 zł

3. FILET Z KURCZAKA W SOSIE PIECZARKOWYM, KOPYTKA,
SURÓWKA Z MARCHEWKI I RODZYNKĄ
(kurczak, pieczarki, cebula, czosnek, śmietana, ziemniaki, mąka, marchewka, rodzynka, dodatki)
160g/200g/150g - 13zł

 

4. ZRAZIKI ZE SCHABU W SOSIE WŁASNYM, ZIEMNIAKI,
SURÓWKA Z BURAKA I CHRZANU
(schab, boczek, pieczarka, cebula, czosnek, ziemniaki, koperek, burak, chrzan, dodatki)
160g/200g/150g- 14 zł

5. SPAGETTI NEAPOLITAŃSKIE
(makaron spaghetti, sos pomidorowy, parmezan, dodatki)
350g- 11 zł

6. CHILLI CON CARNE Z RYŻEM
(mięso mielone wieprzowo-wołowe, chilli, warzywa, kukurydza, czerwona fasola, pomidory, ryż, dodatki)
200g/200g- 12 zł

7. SAŁATKA Z DYNIĄ I SOSEM MALINOWYM
(mix sałat, dynia marynowana, ser pleśniowy, suszone pomidory, pestki dyni, sok malinowy, oliwa, dodatki)
300g- 13zł

8. NALEŚNIK Z SEREM, BANANAMI I CZEKOLADOWYM SOSEM
(mąka, jajka, mleko, ser banany, czekoladowy sos, dodatki)
2szt – 8zł