Menu na Czwartek 21.06.2018r

1. ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ Z ZIEMNIAKAMI
(wywar warzywny (seler), fasolka szparagowa, śmietana (mleko), ziemniaki, mąka (gluten), dodatki)
400g- 5 zł

2. ZUPA FLACZKI WOŁOWE Z PIECZYWEM
(wywar mięsny-warzywny (seler), flaki wołowe, majeranek, gałka muszkatołowa, mąka (gluten), pieczywo (gluten), dodatki)
400g – 7zł

 

DANIE PRESTIGE!!!
3. PIECZONY RULON WOŁOWY Z FETĄ I WĄTRÓBKĄ WOŁOWĄ W BOCZKU PODANY Z SAŁATKĄ POMIDOROWO – BAZYLIOWĄ
(mięso wołowe, ser typu fet (mleko), wątróbka wołowa, boczek (soja), pomidor, bazylia, cebula, olej, dodatki)
180g/160g – 23 zł

4. PULPETY WIEPRZOWE W SOSIE PIECZARKOWYM, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY PORA I BRZOSKWINI
(mięso wieprzowe, pieczarki, śmietana (mleko), mąka (gluten), jajko, czosnek, cebula, ziemniaki, koperek, biała kapusta, por, brzoskwinia, jogurt (mleko), majonez (gorczyca, jajko), dodatki)
160g/200g/150g – 13 zł

 

5. UDZIK W PŁATKACH KUKURYDZIANYCH, KASZA KUSKUS, SAŁATA W SOSIE JOGURTOWYM
(mięso z uda kurczaka, płatki kukurydziane, mąka (gluten), jajko, kasza kuskus, sałata, jogurt (mleko), dodatki)
160g/200g/150g – 12 zł

 

6. LASAGNE ZE SZPINAKIEM POD SOSEM BESZAMELOWYM
(makaron (gluten, jajko), szpinak, cebula, czosnek, śmietana (mleko), mąka (gluten), mleko, ser (mleko), dodatki)
350g – 14 zł

7. SAŁATKA Z WĘDZONYM TWAROGIEM, SUSZONYMI POMIDORAMI
I GRILLOWANĄ PAPRYKĄ
(wędzony twaróg (mleko), rukola, sałata lodowa, suszone pomidory, grzanki (gluten), papryka, czerwona cebula, prażone pestki dyni, oliwa smakowa, dodatki)
350g – 13 zł

 

8. NALEŚNIKI Z BIAŁYM SEREM I OWOCAMI
(mąka (gluten), jajka, mleko, ser biały (mleko), owoce, dodatki)
2szt- 7zł

9.KOMPOT
300ml – 2,50zł